HTML

Mi ez a cirkusz?

Friss topikok

politika és hányinger

2013.11.26. 15:03 miezacirkusz

Rezsicsökkentés - mondja, maga noooooooormális?

Címkék: politika rezsiharc

Az, hogy a Times New Roman betűtípus nem felel meg a Magyar Postának (hol van már végre egy rivális postaszolgáltató?!!!), és csak Arial betűtípussal tudnak hatékonyan dolgozni, az szinte már normális ebben az országban. Persze az is, hogy emiatt módosítani kell a törvényt a számlaképről.

Az viszont már Übü király országát idézi, hogy a társasházakról is rendelkezni kívánnak a rezsiháború parancsnokai.

A törvényjavaslat szerint a közös képviselőnek minden hónap 15. napjáig ki kell helyezni, meghatározott formában és tartalommal, írásban, figyelemfelkeltő és a fogyasztók által jól látható módon, hogy a társasház mennyit takarított meg a rezsicsökkentéssel. 

Irigylem az Erzsi néniket és Pista bácsikat, akik végre tehetnek végre valamit az új társadalmi szerződésért, a Nemzeti Együttműködés Rendszeréért. "Elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül" - ahogy a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata fogalmaz.

Übü királytól és udvartartásától pedig várjuk a további nagyszerű ötleteket!

Arial betűtípussal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miezacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr655657801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása