HTML

Mi ez a cirkusz?

Friss topikok

politika és hányinger

2014.02.05. 13:52 miezacirkusz

Orbán Viktor és a sánta kutya

Címkék: kormány államadósság hazgugság

Orbán Viktor mondta két nappal ezelőtt a parlamenti beszédében:

"Az államadósság esetében azért mégiscsak úgy áll a dolog, hogy mi vagyunk azon négy vagy öt európai uniós ország egyike, amely az elmúlt négy évben az európai uniós nyilvántartási statisztika szerint – tehát nem a magyar kormány álláspontja szerint, hanem az uniós vélemények szerint – csökkenteni volt képes folyamatosan az államadósságát.... Igenis, csökkent az államadósság! "

Ezzel szemben minden korábbinál nagyobb 22 842 milliárd volt január 31-én a központi költségvetés adóssága az Államadósság-kezelő Központ előzetes adatai szerint. Ez 843, 9 milliárddal több, mint 2013 végén, és az egész 2014 évre előrejelzett GDP 77,9 százalékát teszi ki!

Orbán azt is mondta: "mégiscsak volt Magyarországon olyan miniszterelnök, aki nem kevesebbet tett, mint hogy nyíltan bevallotta, hogy hazudtak – hogy is volt? – reggel, éjjel, meg este. "

Most is van. Csak nem vallja be.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miezacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr555800033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása