HTML

Mi ez a cirkusz?

Friss topikok

politika és hányinger

2014.08.13. 07:25 miezacirkusz

Már megint megáll az eszem (a sajtószabadság margójára)

Most olvasom a Vágó Istvánnal készített interjút, amit a nepszava.hu közöl. Ezekben olyan dolgokat mond el az egykori kvízmester, amikről - normális tájékoztatás híján - nem nagyon tud az ember, vagy egyszerűen csak nem vesz észre.

Például, hogy Vágó Bernadettet, az Operettszínház művésznőjét nem engedték fellépni egy vidéki városban, mert azt hitték, hogy Vágó István lánya (aki, ugye, nyíltan baloldali liberális).

Vagy hogy a köztévé M3-as csatornája leadta a Játék határok nélkül c. vetélkedő összes adását, kivéve azt, amelyet Vágó István vezetett. Egyszerűen kiírták a múltból. 

Hát ne jusson eszébe az embernek Orwell 1984-e, ahol a történelmet úgy írják át, ahogy az aktuálpolitika éppen megkívánja?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miezacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr506599619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása