HTML

Mi ez a cirkusz?

Friss topikok

politika és hányinger

2013.09.02. 15:58 miezacirkusz

Újabb remek hírek érkeztek a gazdaságból!

...ez a címe a Magyar Nemzet írásának. Részletek:

"Júniusban a külkereskedelmi termékforgalom kivitelének volumene 2,9 százalékkal csökkent, a behozatalé 1,1 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit...A külkereskedelmi mérleg aktívuma 3,5 milliárd eurót (1046 milliárd forintot) tett ki, 123 millió euróval (19 milliárd forinttal) kevesebbet, mint egy évvel ezelőtt...A foglalkoztatottsági index augusztus havi értéke már bővülésre utal. A mutató 2012-ben négy hónapban jelzett csökkenést – júliusban, augusztusban, októberben, és decemberben –, 2013 januárjától bővülést mutatott egészen áprilisig, majd a trend abbamaradt, és május-július között folyamatosan csökkenést mértek. Augusztusban megállt ez a folyamat. A beszerzési mennyiség indexe csökkent a júliusihoz képest, de egyúttal a mennyiség emelkedését is jelzi."

És így tovább. Minimális javulás egyes helyeken, kisebb romlások máshol. Magyarul egy helyben járás. Ezek a remek hírek. Nem is a tartalom a lényeg, azt sokan el sem olvassák, elég ha rápillantanak a címekre. Amelyekből egy pillantás alatt kiderül: Magyarország jobban teljesít.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miezacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr75489334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása