HTML

Mi ez a cirkusz?

Friss topikok

politika és hányinger

2013.08.30. 13:15 miezacirkusz

Ahogy a fideszesek mondják 2.

Címkék: hazgugság

Néhány napja hallottam egy riportot a Lánchíd rádióban. Megszűnik egy alapítványi iskola Jászladányban - ez volt a téma. A riporterhölgy felhívta az egyik kuratóriumi tagot, és megkérdezte, hogy ennek vajon mi volt az oka. A kormány megváltoztatta az iskolák támogatását - hangzott a válasz. De az volt az ígéret, hogy az alapítványi iskolák 2013. januárjától kapnak támogatást, legalább annyit, amennyi a pedagógusok béréhez elég. Ezt a támogatást azonban a mai napig sem kapta meg az iskola, ezért kellő anyagi forrás hiányában kénytelenek voltak bezárni.

A riporterhölgy válasza: már Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár asszony is megmondta, hogy ez hazugság! Az alapítványi iskolák ugyanis meg fogják kapni a támogatást!

Ugye értjük? Nem kapta, meg, de az hazugság, hogy nem kapta meg, mert meg fogja.

Ez jellemző fideszes érvelés és hozzáállás. Nem adják oda a pénzt, de még lehazugozzák azt, aki ezt el meri mondani. Mert igenis, meg fogja kapni. Tehát aki azt mondja, eddig nem kapta meg, az hazudik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miezacirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr505484753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása